Naast de huldiging van alle kampioenen werd afgelopen zaterdag (20 januari 2018) tijdens de NK HTGT Annual Prize Giving Party ook het “NK HTGT Jaarboek 2017” gepresenteerd. Het is al weer voor de vijfde keer dat Carlo Senten (Senten Images), Henry Soenarko (About.me/soenarko) en Jan-Bart Broertjes (Trackrecord) terugkijken op het afgelopen raceseizoen.

In het boek komen alle races van 2017 aan bod. Niet alleen de 4 races tellend voor het Nederlands Kampioenschap (Historische Zandvoort Trophy, Gamma Racing Day op Assen, Historic Grand Prix Zandvoort en Dijon Motors Cup), maar ook de evenementen (Espirítu de Montjuïc, Barcelona en Spa Summer Classic) die niet voor het kampioenschap meetelden.

De teksten – zowel in Nederlands als Engels – zijn gelardeerd met ruim 200 foto’s waarvan de meeste nog niet eerder zijn gepubliceerd. Het 68 pagina’s dikke boek is gedrukt op stevig 170 grams papier, gebonden in een hardcover. Vanwege de overweldigende belangstelling is de eerste oplage inmiddels volledig uitverkocht. Een tweede oplage wordt overwogen, dus mocht u interesse hebben, stuur dan een e-mail naar info [at] retroracingmagazine.nl of maak gebruik van het contactformulier onder vermelding van ‘NK HTGT Jaarboek 2017’.

Leave a Reply

error: Content is protected!