Warning: Creating default object from empty value in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Retro Racing Magazine nr. 8 2015 - RetroRacingMagazine.nl

In het achtste en laatste nummer van dit jaar kijken wij terug op het historische autosportseizoen 2015 met bijna uitsluitend nog niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal.

Het team van Retro Racing Magazine bezocht in 2015 maar liefst 20 historische autosportevenementen: de Vallelunga Classic, de Historische Zandvoort Trofee, de Classic Race Aarhus, de Spa Classic, het Masters Historic Festival op Brands Hatch, de Grand Prix de l’Age d’Or op Dijon-Prenois, de Spa Summer Classic, het Fête de l’ACO op Le Mans, de Historic Assen Trophy, de Monza Historic, de Gamma Racing Day op Assen, de Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring, Classic Wings & Wheels op Gilze-Rijen, de Historic Grand Prix Zandvoort, de Goodwood Revival, de Spa Six Hours, het British Race Festival op Circuit Park Zandvoort, de RGB Saisonfinale op de Nürburgring, de ADAC Westfalen Trofee op de Nürburgring en de HSR Classic 24 Hour op Daytona Speedway.

Het team van Retro Racing Magazine wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2016!

Leave a Reply

error: Content is protected!