Warning: Creating default object from empty value in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Retro Racing Magazine nr. 13 2016 - RetroRacingMagazine.nl

Le Mans Classic blijft één van de mooiste evenementen op de historische autosportkalender. In deze editie van Retro Racing Magazine blikken we uitgebreid terug. Nederlandse successen bleven helaas uit. Dat neemt niet weg dat we uit Frankrijk terugkwamen met heel veel beeld en mooie verhalen. Volle startvelden van 75 auto’s, die stuk voor stuk race-geschiedenis hebben geschreven. Ignatius de Bakker heeft er een aantal voor u uitgelicht om u wat meer kennis te laten maken met een aantal zeer bijzondere racers.

Verder een uitgebreid verslag van de Spa Summer Classic, waar onze Nederlandse raceseries het NK HTGT, het NK GTTC en het YTCC acte de présence gaven. Een paar weken later waren we wederom op deze legendarische omloop. Dit keer voor de Historische Monoposto Rijders tijdens het ADAC Youngtimer Festival. Helana van der Wouden en haar club steelden de show met een startveld van ruim 50 Formule auto’s!

90 (!) pagina’s historische autosport. Waar vind je dat? Veel lees- en kijkplezier!

Leave a Reply

error: Content is protected!