Warning: Creating default object from empty value in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Retro Racing Magazine start met nieuwsbrief - RetroRacingMagazine.nl

Tot nu toe kondigden wij het verschijnen van een nieuwe editie van Retro Racing Magazine voornamelijk via Facebook en Twitter aan. Wij realiseren ons echter dat veel liefhebbers van historische autosport helemaal niet of nauwelijks op Facebook en Twitter zitten en daardoor dus deze aankondigingen mislopen. En dat is natuurlijk jammer.

Daarom hebben we besloten om een nieuwsbrief te starten waarbij u via e-mail op de hoogte wordt gebracht bij het verschijnen van een nieuw nummer. Inschrijven is makkelijk en kan via dit formulier. Wij hopen zo onze service aan onze lezers nog verder te verbeteren.

P.S. De eerste nieuwsbrief is inmiddels uit en hier te lezen.

2 Comments

Leave a Reply

error: Content is protected!