[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

We hadden we de afgelopen maand weer een paar mooie evenementen op onze agenda staan. Zo reisden we begin april af naar Spanje, waar Peter Auto haar seizoen startte met de Espíritu de Montjuïc op het circuit van de “Magic Mountain”.

Een – in Nederland – wellicht wat minder bekend evenement is de Formula Vintage op het circuit van Silverstone. “Pre-war and Post-war delight”, zo omschrijft onze Rob Petersen dit evenement met 19 mooie wedstrijden in een typisch Britse entourage.

De smaakmakers tijdens de Bosch Hockenheim Historic waren ongetwijfeld de coureurs van het YTCC. Wat een veld! En zoals gewoonlijk tijdens dit evenement veel aandacht voor de op 7 april 1968 op Hockenheim dodelijk verongelukte coureur Jim Clark. Dit jaar dus precies 50 jaar geleden. Bijzonder – wij hadden ze in ieder geval nog nooit gezien – was de verzameling Brixners, die reden tijdens de demo’s van Raceclub Germany.

Imola kan terugkijken op een prachtige eerste editie van het Motor Legend Festival. De Masters Historic Racing vormde met zijn vijf kampioenschappen de hoofdmoot van het programma. De rijders van het NK HTGT waren naar Italië afgereisd en reden mee in de Gentleman Drivers en Pre-66 Touring Cars races van de Masters.

Liefhebbers van historische monoposto’s konden eind april hun hart ophalen tijdens de Trophy of the Dunes eind op Circuit Zandvoort. Ze moesten dan wel – net als wij – de regen trotseren.

Veel lees- en kijkplezier!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

error: Content is protected!