[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Daar is ie dan! Een bomvolle 29e editie van Retro Racing Magazine met maar liefst 75 pagina’s historische autosport.

Collega Matthijs Diepraam doet verslag van de Masters Series races in het Tsjechische Most. En uiteraard waren wij aanwezig bij de Silverstone Classic en de Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring. Allebei mooie evenementen met een uitpuilend raceprogramma.

Daarnaast gingen we langs bij het Louwman Museum voor de prachtige Silberpfeile expositie en naar het Brusselse Autoworld voor de tentoonstelling over het 120-jarig jubileum van Renault.

Net als vele oldtimer liefhebbers bezochten wij het Nationaal Oldtimer Festival op Circuit Zandvoort, waar Pieter Bakker met zijn Legendary Circuits serie het 60-jarig jubileum van de Spridget vierde. Behalve zijn races stonden ook het NKGTTC, de Duitse Morgan club en Equipe GTS aan de start tijdens dit evenement.

Het NK HTGT moest op zondag het licht uitdoen op het circuit van Assen tijdens de Gamma Racing Day, maar beloonde de racefans die langer waren gebleven met een geweldige show, wat zorgde voor een overweldigend applaus vanaf de tribunes.

Tot slot een uitgebreide voorbeschouwing op het grootste historische autosport evenement op de nationale racekalender: de Historic Grand Prix Zandvoort. Het aantal Formule 1 wagens mag dit jaar dan wat tegenvallen, voor de rechtgeaarde petrolhead valt er weer genoeg te genieten. Geweldige raceseries – waaronder de introductie van het Europees Historisch F3 kampioenschap – en wederom prachtige demo’s en de parade op zaterdagavond in het centrum van Zandvoort. We hebben er zin in.

Veel lees- en kijkplezier!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

error: Content is protected!