[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

In deze 68 pagina’s tellende editie van Retro Racing Magazine veel aandacht voor de Le Mans Classic en dan in het bijzonder voor de verrichtingen van de Nederlandse coureurs. Le Mans Classic is één van de mooiste, zo niet hét mooiste evenement op de historische autosportkalender. Een waar rijdend museum dat bijna de hele historie van de legendarische 24 Uur van Le Mans bestrijkt. Volgens organisator Peter Auto bezochten maar liefst 135.000 mensen deze negende editie… een nieuw record!

Verder waren wij aanwezig bij het Motorsport XL Weekend op de Nürburgring waar het HMR haar tweede raceweekend van dit jaar verreed. Hetzelfde weekend waren we ook bij de Grand Prix de l’Age d’Or in Dijon en de RSG Hansa Pokal Rennen op TT-circuit Assen.

Twee weken later bezochten we de Spa Summer ­Classic. Met heel veel Nederlandse inbreng. Zowel het YTTC, NK HTGT, NK GTTC als het NK 82-90 reden allemaal op het uitdagende circuit in de Ardennen.

Rob Petersen dook in de geschiedenis van de “Koster Maserati”. Ja, zo staat hij echt geregistreerd bij de RDW. De huidige eigenaar Jos Koster was in de gelukkige omstandigheid om deze A6GCS, die ooit aan zijn oom Frits toebehoorde, te kopen. Onlangs reed zijn schoonzoon Michiel van Duijvendijk met de fraaie rode bolide door de straten van Monaco tijdens de Grand Prix de Monaco Historique.

Veel lees- en kijkplezier!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row] [vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

error: Content is protected!