Warning: Creating default object from empty value in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Jaarboek 'Historische Autosport 2016' - RetroRacingMagazine.nl

Ook dit jaar hebben we weer alle edities Retro Racing Magazine van 2016 gebundeld in een jaarboek. Resultaat is een ruim 3 kilo wegend boek, met maar liefst 534 pagina’s op liggend A4 formaat. Beleef 2016 nog eens rustig vanuit uw luie stoel, lees de raceverslagen en interviews en geniet van de mooie beelden op groot formaat. Een mooi cadeau voor uzelf, maar ook leuk om weg te geven aan relaties of sponsors.

Het jaarboek ‘Historische Autosport 2016’ mag niet ontbreken in de boekenkast van elke rechtgeaarde liefhebber van de historische autosport. Het boek kost € 89,- (excl. verzendkosten). Bestellen kan door een e-mail te sturen naar: info [at] retroracingmagazine.nl of gebruik te maken van ons contactformulier onder vermelding van ‘Jaarboek Historische Autosport 2016’.

Leave a Reply

error: Content is protected!