[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text] Met 78 pagina’s weer een lekker dik nummer van Retro Racing Magazine. We hebben in de afgelopen weken dan ook een aantal topevenementen bezocht. Zoals Classic Wings & Wheels op de vliegbasis van Gilze Rijen, waar een aantal bijzonder Lotussen van Classic Team Lotus en Richard Mille te bewonderen waren.

Of het hoogtepunt op de Nederlandse historische autosportkalender: de Historic Grand Prix Zandvoort. Wederom werd een prachtig programma voorgeschoteld, dat helaas werd overschaduwd door de fatale crash van de Franse coureur David Ferrer.

Qua sfeer en entourage blijft de Goodwood Revival op eenzame hoogte staan. Bijzonder was dat de jonge Olivier Hart door Lord March himself werd geëerd met de titel “driver of the weekend”. Hij is daarmee de eerste coureur in de geschiedenis die deze titel ontving zonder een race te hebben gewonnen.

Tijdens het Motorsport XL Weekend op Zolder werd Kees van der Wouden Jr. – met twee dominante overwinningen – wederom HMR FF2000 kampioen.

Voor de 25e keer al weer werd de Spa Six Hours georganiseerd. Nog steeds een topper. Endurance racen op zijn best, met een bijprogramma dat ook niet te versmaden is.

Verder een interview met Harm Lagaaij over zijn bijzondere AVS Shadow MkI. We spraken ook met Luc Brandts, die als kind een Dinky Toy-model had van een Talbot Lago en nu, jaren later, racet hij er zelf een. Tot slot een artikel over een project van de Fontys Hogeschool in Helmond waar studenten van de opleiding Automotive onder andere kunnen werken aan een paar mooie historische auto’s.

Veel lees- en kijkplezier!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

error: Content is protected!