We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen op de eerste twee nummers van ons magazine. Maar ook een aantal vragen. Zoals “Is jullie magazine alleen op Facebook te lezen” en “Hebben jullie geen eigen website?”

Taadaa! Hier is die dan… Retro Racing Magazines eigen website.

Nog ‘work in progress’, want we willen onze lezers in de toekomst nog meer aanbieden. Bijvoorbeeld (gratis) wallpapers en de mogelijkheid om foto’s te bestellen. En we hebben nog veel meer idee├źn. Reden te meer om hier regelmatig terug te keren.

Betekent dit dat we Facebook niet meer gebruiken? Nee, absoluut niet! Facebook is voor ons een uitstekend medium om in contact te blijven met onze lezers cq. vrienden.

Een andere vraag is of we ook in gedrukte vorm gaan verschijnen. Waarschijnlijk niet. De eerste editie is in kleine oplage gedrukt en uitgedeeld tijdens de Historische Zandvoort Trofee. Dit was alleen mogelijk door de genereuze sponsoring van Michiel Campagne en Skynet Worlwide Express. Drukken is nu eenmaal duur en je ziet dat andere (autosport)tijdschriften het behoorlijk zwaar hebben om adverteerders te krijgen of betaalde abonnementen te verkopen. Aan de andere kant willen we het ook niet helemaal uitsluiten, want een goed stuk drukwerk blijft mooi en van blijvende waarde.

Carlo Senten en Henry Soenarko
Initiatiefnemers Retro Racing Magazine

2 Comments

 • Bernard Brown schreef:

  I live in Scotland but come to NL quite a lot. I have known Randall Lawson for some time and he has offered to take me round Zandvoort at some time. I have a Renault GTA 1989 which I bought back in 2013. I have viewed the above message through Google Chrome which allows me to see this message in English, so this would work for other non NL people. And yes I would like to see updates whenever available.

  • Administrator schreef:

   Thanks for your comment, Bernard.

   Randall is a good friend of ours and an avid supporter of our new magazine. I’m happy Google Translate made it possible for you to read it. We are contemplating to add English text, but at this moment that would go at the cost of flexibilty. And we don’t have English native speakers in our team. And if we want to do this, we want to do it the proper way. Better than Google Translate ;-). How did you find us? Via Facebook?

   Best regards and please do come back here regularly or like our Facebook Page if you haven’t done so already.
   Henry Soenarko

Leave a Reply

error: Content is protected!