Voor het derde achtereenvolgende jaar geven de initiatiefnemers van Retro Racing Magazine het NK HTGT jaarboek uit. Het NK HTGT (Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT’s) is sinds 1997 het officiële NK voor toerwagens en GT’s uit de periode 1947 t/m 1965. Wij volgden de coureurs op hun toer langs de diverse Europese circuits: Circuitpark Zandvoort (2x). Brands Hatch, Spa-Francorchamps, TT-circuit Assen en de Nürburgring.

Carlo Senten (Senten Images) en Henry Soenarko (About.me/soenarko) maakten de foto’s, Jan-Bart Broertjes (Trackrecord) schreef de raceverslagen (zowel in Nederlands als Engels). Het 68 pagina’s tellende boek wordt gedrukt op stevig 170 grams papier, gebonden in een hardcover.

De officiële presentatie zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking op 13 februari 2016, maar is nu al te bestellen door een e-mail te sturen naar info [at] retroracingmagazine.nl of gebruik te maken van het contactformulier. Het ‘NK HTGT Jaarboek 2015’ kost 39,99 euro (exclusief verzendkosten).

Leave a Reply

error: Content is protected!