[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Voor het eerste nummer van 2016 is het team van Retro Racing Magazine onder andere afgereisd naar de beurzen RĂ©tromobile in Parijs, Race Retro in Stoneleigh Park, en naar Brussel voor de Italian Car Passion expositie.

Verder bezochten we de circuits van Zwartkops, Killarney (beide in Zuid-Afrika) en Goodwood voor prachtige historische races. We interviewden Michiel Smits die tijdens de 74th Members’ Meeting zwaar crashte in zijn pas aangeschafte Lola T70 Spider.

Dichter bij huis gingen we op bezoek bij NK HTGT-rijder Mark Dols om meer te weten te komen over zijn nieuwe race-project. De eerste races voor het HMR (Historic Monoposto Racing) en YTCC (Youngtimer Touring Car Challenge) staan voor de deur, op respectievelijk de circuits van Zolder en Hockenheim. Met beide organisatoren Helana van der Wouden en Randall Lawson namen wij alvast hun nieuwe raceseizoen door.

Veel lees- en kijkplezier!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

error: Content is protected!