Warning: Creating default object from empty value in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Retro Racing Magazine nr. 10 2016 - RetroRacingMagazine.nl

In dit nummer doen we verslag vanuit Jarama en Hockenheim, waar het YTCC haar seizoens­opener verreed. Verder reisde Retro Racing Magazine twee keer af naar Circuit Zolder. Voor het Masters Historic Festival en het New Race Festival met de Historic Monoposto Racing.

Aan de vooravond van de Historische Zandvoort Trophy (HZT) geven zowel Arthur Dekker als Jan-Bart Broertjes een voorbeschouwing op dit evenement, de seizoensstart voor zowel het NK HTGT en NK GTCC. In zijn column schrijft Rob Petersen over “de bocht voor één weekend”. Een mooie anekdote uit de rijke geschiedenis van het circuit in de duinen!

Verder nog twee interviews met “veteranen” uit de Nederlandse historische autosport. Michel Oprey, deelnemer van het eerste uur aan het NK HTGT, vertelt mooie verhalen uit het verleden. Daarnaast laten we Hans Hugenholtz aan het woord. Niet alleen een begenadigd coureur, maar ook lid van het dagelijks bestuur van de KNAF en binnen de FIA lid van de Commissie historische autosport.

Veel lees- en kijkplezier!

<

Leave a Reply

error: Content is protected!

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/retromaga...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52