Warning: Creating default object from empty value in /home/retromagazine/public_html/wp/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Retro Racing Magazine nr. 15 2016 - RetroRacingMagazine.nl

Het was weer een mooie historische autosport-maand met de Historic Grand Prix Zandvoort, Goodwood Revival, Spa Six Hours. Stuk voor stuk pareltjes op de racekalender. Uitgebreide reportages in deze editie. Uiteraard volgden we ook de verrichtingen van de Historic Monoposto Racing, die ons twee fantastische races voorschotelde op het TT Circuit Assen. Nail biting stuff!

Ignatius de Bakker gaat uitgebreid in op de geschiedenis van de Talbot 105 en vroeg Ad van der Kroft hoe het nu is om met zo’n groen bakbeest te racen. We hadden ook een interview met ex-Formule 1 coureur Gerhard Berger vlak voordat hij instapte in een Ford GT40 om deel te nemen aan de Spa Six Hours. Hoewel hij geen aspiraties heeft in de historische autosport, hopen we hem nog af en toe terug te zien tijdens een historisch autosport evenement, want hij is nog steeds bloedsnel. Jammer dat door mechanische pech zijn deelname aan de Spa Six Hours van korte duur was.

Veel lees- en kijkplezier!

2 Comments

  • Kees Selders schreef:

    Bij deze wil ik jullie bedanken voor de interesse en betrokkenheid tijdens de Spa Six Hours. Leuk om te lezen dat de door ons genomen hindernissen niet onopgemerkt zijn gebleven. Wij waren dus ook zeer tevreden met de afloop.
    Zonder de inzet van vrienden en familie (iedereen was aanwezig) was ons dit nooit gelukt. Wij zijn niet van onze roze wolk af te slaan, iedereen geniet er nog steeds van.
    Nogmaals bedankt en de volgende keer hoop ik jullie persoonlijk te kunnen bedanken.
    Met vr groet Kees Selders, TVR GRIFFITH 400, nr 73

Leave a Reply

error: Content is protected!