[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text] De Silverstone Classic is inmiddels uitgegroeid tot één van beste historische autosport evenementen op de kalender. Afwisselende en volle startvelden met bijzondere auto’s, die we helaas vaak niet op het Europese vasteland kunnen bewonderen. Onze speciale aandacht ging ook uit naar Jonathan Lewis van de Snetterton Speed Shop met zijn Austin A35, die Retro Racing Magazine op bescheiden wijze sponsorde in de strijd tegen prostaatkanker.

Een andere Austin A35 zagen wij rijden tijdens het Nationaal Oldtimer Festival op Circuit Zandvoort. Deze werd bestuurd door Jan Willem van Es bij de races van de Legendary Circuits Series. Verder stonden de Caterham Graduate Cup, Morgan Sports Cars Deutschland en het NK GTTC op het programma.

Het NK HTGT gaf uiteraard acte de présence tijdens het feestje van hun hoofdsponsor op het TT Circuit Assen, de Gamma Racing Day. We waren weer getuige van een aantal schitterende races.

Vaste prik op onze kalender is de Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring. Hoewel het evenement de laatste jaren iets van haar allure heeft verloren, blijft het een mooi evenement met 20 races (en regelmatigheidsproeven) en meer dan 500 historische race-auto’s.

Veel lees- en kijkplezier!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

error: Content is protected!